Oferta lui ianuarie 2021

 Atenție! Cărțile apărute în 2020 sunt prezentate în linkurile de lângă ROȘIE - pe pagina principală.

În ianuarie, ziua lui Eminescu, sărbătorim prin cărți dragostea lui Didi pentru noi și pentru „cultura română pe care a slujit-o cu inteligența și condeiul ei mai mult, poate, decât mulți români” (doamna Zoe Dumitrescu-Bușulenga).
 
Așa că până la finalul lui ianuarie, căci pe 29 ianuarie Cununi de stele împlinește 12 ani, sărbătorim cu cărți. Astfel, în afara Manualelor și a Natyasastrei, toate steluțele costă 10 lei, la set de 10 cărți - iar editura face cinste cu două cărți - Gitanjali - Prinos de cântece - cartea cu care Tagore a luat Premiul Nobel pentru literatură în 1913 și Soarele din prima zi, poeziile lui Tagore, tălmăcite de Didi - Amita Bhose. Vă puteți face propriul set de cărți, taxele poștale intră în sarcina voastră....
 
Aici sunt câteva modele.
 
1.

2.

3.

4.
 
5.
 
 Sunt 5 seturi însă vă puteți face propriul set, de pe site - www.edituracununidestele.ro . Puteți dărui cuiva cărți.
 
De nu doriți nimic, că le aveți deja, nu-i bai, v-am fi recunoscători de ați populariza mesajul, poate sunt prieteni de-ai voștri care nu au aflat încă de Cununi de stele. 
 
Atenție - Cărțile din 2020 sunt prezentate in linkul de lângă tomată, sus, sunt 11 titluri. Fiecare set are un număr, de vă e ușor puteți scrie - doresc numărul 3 etc, numărul setului cu cărțile alese.
 
Acestea fiind zise, să sărbătorim! Vă mulțumesc tuturor că împletiți Cununi de stele.
Trăiască nația! vorba lui Eminescu.

De nu doriți 10 cărți la 100 de lei - oferta de mai sus, oferta generală e -  toate titlurile au o reducere de 35% din prețul afișat pe site.Ofertele nu se cumulează.

Comanda se face prin e-mail, la adresa office@edituracununidestele.ro, specificând titlurile dorite, adresa si modul de trimitere - curier sau poștă. taxele sunt 11-15 lei pentru poștă, 28-34 lei pentru curier, ciu plata ramburs.


Pentru București e posibilă și ridicarea cărților de la sediu, fără taxe.




 



Comments

Popular posts from this blog

IUNIE

Oferta lui DECEMBRIE

Oferta lui februarie